Le Lumana'i o Spunlace Nonwovens

Tala Fou

Le Lumana'i o Spunlace Nonwovens

Fa'aaogāga fa'avaomalo ospunlace lē lalagainafa'aauau pea ona tupu. O faʻamatalaga faʻapitoa lata mai mai Smithers - Le Lumanaʻi o Spunlace Nonwovens i le 2028 o loʻo faʻaalia ai i le 2023 o le a oʻo atu i le 1.85 miliona tone le faʻaaogaina o le lalolagi, e $ 10.35 piliona.

E pei o le tele o vaega e le'i lalagaina, o le spunlace na tete'e i so'o se tulaga pa'ū i fa'atauga a tagata fa'atau i tausaga o fa'ama'i. O le faʻaaogaina o le aofaʻi ua faʻateleina i le + 7.6% faʻatupuina o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) talu mai le 2018, aʻo faʻatupulaia le tau i le + 8.1% CAGR. Fai mai Smithers o le a faatelevaveina manaoga i le isi lima tausaga, faatasi ai ma le + 10.1% CAGR tuleia le tau i le $ 16.73 piliona i le 2028. I le taimi lava lea e tasi o le taumafaina o spunlace nonwovens o le a siitia i le 2.79 miliona tone.

Soloi – Mauaina, Fa'atinoga ma Fa'atauvaga

O solo e totonugalemu i le manuia faifaipea o le spunlace. I le maketi fa'aonaponei o lo'o fa'amauina nei mo le 64.8% o ituaiga uma o le spunlace na gaosia. Spunlace o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaia lana sao i le aofaʻi o maketi solo i totonu o tagata faʻatau ma fale gaosi oloa. Mo tagata solo solo, spunlace e maua ai se solo e mana'omia le malu, malosi ma le mitiia. Mo solo fale gaosimea, spunlace tu'ufa'atasia le malosi, abrasion tete'e ma absorbency.

Mai le valu faiga spunlace o lo'o aofia i ana au'ili'iliga, ua fa'aalia e Smithers o le saoasaoa o le si'itia o le a maua i le CP fou (carded/wetlaid pulp) ma le CAC (carded/airlaid pulp/carded). E atagia mai ai le tele o le malosi o lo'o maua e nei mea e gaosia ai mea e leai ni palasitika; i le taimi lava e tasi e aloese ai mai le mamafa o le tulafono i solo e le mafai ona fufulu ma faʻafeiloaʻi manaʻoga a tagata e ona ituaiga tausiga mo seti mea faʻafeiloaʻi paneta.

O lo'o i ai sui tauva fa'aaogaina i solo, ae o nei mea e feagai ma a latou lava lu'itau maketi. O lo'o fa'aogaina mea e le'i lalagaina i le ea i Amerika i Matu mo solo pepe ma sologa fa'amamago; ae o le gaosiga i luga o le ea e noatia i tapulaa ogaoga gafatia ma o lenei foi e feagai ma manaoga malosi mai talosaga tauva i vaega tumama.

O lo'o fa'aogaina fo'i le Coform i Amerika i Matu ma Asia, ae fa'alagolago tele i polypropylene. Ole su'esu'ega ile fau fau fau fa'atumauina ole fa'amuamua, e ui o le a tele tausaga a'o le'i latalata ile atina'e. Fa'alua fa'alua (DRC) e fa'aletonu fo'i le fa'atapula'aina o le gafatia, ma ua na'o se filifiliga mo solo mamago.

I totonu o le spunlace o le malosi autu o le faia lea o ni solo e leai ni palasitika e sili atu ona taugofie, e aofia ai le faʻaleleia atili o mea e mafai ona faʻafefeteina. O isi mea e ave i ai le faamuamua e aofia ai le ausiaina o le fetaui lelei ma quats, tuʻuina atu le maualuga o le solvent resistance, ma faʻamalosia le susu ma le mago vaega.


Taimi meli: Mati-14-2024