Lipoti a Spunlace Nonwovens

Tala Fou

Lipoti a Spunlace Nonwovens

Ina ua maeʻa se vaitaimi o le faʻalauteleina tele o spunlace nonwovens i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus, mai le 2020-2021, ua faʻagesegese tupe teufaafaigaluega. O le alamanuia solo, o le tele o tagata fa'atau o le spunlace, na va'aia le si'itia tele o le mana'omia mo solo fa'ama'i i lena taimi, lea na mafua ai ona ova le sapalai i aso nei.

Smitherso lo'o fa'atino ai le fa'agesegese o le fa'alauteleina i le lalolagi atoa ma nisi tapuni o laina tuai, le lelei. “Atonu o le faatelevaveina o le faiga o le tapunia o laina tuai o le fa'aopoopoina lea o faiga spunlace fou e sili atu ona lelei i le fa'afeso'ota'ia o solo 'e leai ni palasitika',” o le tala lea a Mango. “O spunlace fa'apalapala/susu fa'asusu ma laina spunlace fa'asusu fa'asusu e fa'apena ona fa'aopoopoina ai le pa'u laupapa ma le gaosiga o oloa e leai ni palasitika e fa'aitiitia ai le taugata ma maualuga le fa'atinoga. A o ulufale atu nei laina fou i le maketi, o laina tuai ua sili atu ona le toe aoga."

O faʻamoemoega o le tuputupu aʻe o loʻo lelei pea, o le faʻaopoopo mai lea a Mango, ona o loʻo tumau pea le soifua maloloina o maketi faʻaaogaina faʻauʻu. “O lo'o i ai pea le solo i le tulaga tuputupu a'e, e ui o le matua i lenei maketi atonu e na o le lima i le 10 tausaga le mamao. O le mana'o mo oloa e leai ni palasitika i le tele o isi maketi e fesoasoani tele i maketi e pei o le tumama ma le soifua maloloina. O le tulaga ova le malosi, ae le lelei mo tagata gaosi spunlace e lelei mo tagata liliu mai spunlace ma tagata faʻatau, o loʻo i ai sapalai saunia ma tau maualalo. O lenei mea o le a faʻamalosia ai le faʻatupulaia o tone spunlace e faʻaaogaina pe a le o tupe faʻatau."

I le 2023, o le taumafaina o le spunlace nonwovens i le lalolagi atoa e 1.85 miliona tone ma le tau o le $ 10.35 piliona, e tusa ai ma suʻesuʻega lata mai a Smithers—Le Lumanai o Spunlace Nonwovens i le 2028. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o maketi faʻataʻitaʻiga o lenei vaega o le alamanuia e le o lalagaina o le a faʻatupulaʻia i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le +8.6% i le mamafa i le 2023-2028-e oʻo atu i le 2.79 miliona tone i le 2028, ma le tau o le $ 16.73 piliona, i le tau faifaipea.


Taimi meli: Iul-31-2024