Spunlace Nonwovens Ose New Normal

Tala Fou

Spunlace Nonwovens Ose New Normal

Ole si'itia ole mana'oga mo solo fa'ama'i ile taimi ole fa'ama'i Covid-19 i le 2020 ma le 2021 na mafua ai le fa'afaigaluegaina e le'i fa'atusalia mo spunlace e le'i lalagaina—o se tasi o mea e sili ona fiafia i ai le maketi. O lenei mea na faʻaosoina ai le faʻaaogaina o mea e le faʻaaogaina i le lalolagi i le 1.6 miliona tone, poʻo le $ 7.8 piliona, i le 2021. E ui o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga, ae ua solomuli, aemaise lava i maketi e pei o solo mata.

A'o fa'amalieina mana'oga ma fa'aauau pea ona fa'atuputeleina le gafatia, ua lipotia mai e le au gaosi mea e le'i lalagaina ni tulaga lu'itau, lea ua atili fa'ateteleina i tulaga fa'aletamaoaiga e pei o le tamaoaiga o le lalolagi, si'itia o tau o mea mata'utia, fa'afitauli tau sapalai ma tulafono fa'atapula'a le fa'aogaina o palasitika fa'aaoga tasi i totonu. nisi maketi.

I lana valaau tau maua talu ai nei,Glatfelter Corporation, o se tagata gaosi oloa e le o lalagaina lea na faʻavasegaina i le gaosiga o le spunlace e ala i le mauaina o Jacob Holm Industries i le 2021, na lipotia mai o faʻatauga ma tupe maua i le vaega na maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina.

"I le aotelega, o le galuega o loʻo i luma atu o le spunlace e sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua," o le tala lea a Thomas Fahnemann, Pule Sili. "O le faʻatinoga o le vaega e oʻo mai i le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le tau na matou aveina i luga o lenei aseta o se faʻamaoniga manino lea o lenei mauaina e le o le mea lea na manatu muamua le kamupani e mafai ai."

Fahnemann, o le na tauaveina le matafaioi maualuga i Glatfelter, o le lalolagi sili ona gaosia vaalele, ina ua uma le faatauina mai e Jacob Holm i le 2022, na ia taʻu atu i le aufaipisinisi o le spunlace o loʻo faʻaauau pea ona manatu e fetaui lelei mo le kamupani ona o le mauaina e le gata na maua ai e le kamupani le avanoa i se malosi malosi. igoa fa'ailoga i Sontara, na tu'uina atu ai fa'amaumauga fou o le gaosiga e fa'apipi'i ai alava fa'alelei ma alava tu'ufa'atasi. O le toe fa'afo'i atu o le spunlace i tupe maua na fa'amanuina o se tasi o vaega autu e ono a le kamupani o lo'o taula'i i lana polokalame toe fa'afo'isia.

"Ou te talitonu o loʻo i ai le malamalama lelei o le 'au i mea e manaʻomia e faʻamautu ai le pisinisi spunlace e toe foʻi i tupe mama," o le faʻaopoopo mai lea a Fahnemann. "O le a matou faʻatalanoaina le tau faʻavae ma faʻamalieina galuega ina ia mafai ai ona matou faʻafetaui manaoga o tagata faatau."


Taimi meli: Aukuso-08-2024