Spunlace Global Maketi Ie E le Lalagaina

Tala Fou

Spunlace Global Maketi Ie E le Lalagaina

Va'aiga lautele o Maketi:
O le maketi ie e le o lalagaina i le lalolagi atoa ua fuafua e tupu i le CAGR o le 5.5% mai le 2022 i le 2030. O le tuputupu aʻe o le maketi e mafai ona mafua ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo ie e le o lalagaina spunlace mai le tele o faʻaaogaina alamanuia e pei o alamanuia. , alamanuia tumama, faatoaga, ma isi. E le gata i lea, o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina e uiga i le tumama ma le soifua maloloina i totonu o tagata faʻatau o loʻo faʻamalosia ai foi le manaʻoga mo ie e le o lalagaina spunlace i le lalolagi atoa. O nisi o taʻaloga autu o loʻo faʻagaoioia i lenei maketi o Kimberly-Clark Corporation (US), Ahlstrom Corporation (Finland), Freudenberg Nonwovens GmbH (Siamani), ma Toray Industries Inc. (Iapani).

Fa'amatalaga o oloa:
O le faʻamatalaga o le spunlace e le o lalagaina ie o se ie e faia e ala i le faʻagasologa o le milo ma faʻapipiʻi ai alava. O lenei mea e maua ai se ie e matua'i malu, umi, ma mitiia. O ie e le o lalagaina spunlace e masani ona faʻaaogaina i talosaga faafomaʻi ona o lo latou gafatia e vave faʻafefe vai.

Polyester:
Polyester spunlace nonwoven ie o se ie e faia mai alava polyester ua milo ma fusia faatasi e faaaoga ai se vaalele vai maualuga maualuga. O le taunuuga o se ie e malosi, mama, ma sili ona mitiia. E masani ona faʻaaogaina i falemaʻi ma fale gaosi oloa, faʻapea foʻi ma lavalava ma Meafale.

Polypropylene (PP):
Polypropylene (PP) o se polymer thermoplastic faʻaaogaina i le spunlace le ie lalagaina. E faia i resini polypropylene e liusuavai ona milo lea i alava. O nei alava e fusia faatasi ma le vevela, mamafa, poʻo le faʻapipiʻi. O lenei ie e malosi, mama, ma e sili ona tetee i vai, vailaʻau, ma abrasion. E matua'i mānava fo'i, ma avea ai ma filifiliga ta'uta'ua mo oloa fa'afoma'i ma le tumama.

Fa'amatalaga Fa'aoga:
O le maketi ie e le o lalagaina i le lalolagi atoa o loʻo vaevaeina i luga o le faʻavae o le faʻaogaina i fale gaosi oloa, tumama, faʻatoʻaga, ma isi. O talosaga fa'apisinisi na maua ai se vaega tele i le 2015 ona o le fa'ateleina o mana'oga mai pisinisi eseese e pei o ta'avale, faufale, ma afifiina. Ole vaega ole tumama e fa'amoemoe e sili ona televave le tuputupu a'e ile vaitau o fa'ata'ita'iga ona o le si'itia o le mana'omia mo oloa fa'amama mama ma faigofie ona felauaiga ona o lo latou mafolafola. Spunlaces maua talosaga i le tele o alamanuia e aofia ai le gaosiga o mea'ai lea e fa'aogaina mo le gaosiga o faamama & fa'amama i isi oloa e pei o ie sisi bobbins Mops pefu ufiufi lint pulumu ma isi.

Iloiloga Fa'aitulagi:
Asia Pacific na puleaina le maketi o le lalolagi i tulaga o tupe maua ma se vaega o le sili atu i le 40.0% i le 2019. O le itulagi o loʻo fuafua e molimauina le tele o le tuputupu aʻe i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻateleina o alamanuia ma le televave o taulaga, aemaise lava i Saina ma Initia. E le gata i lea, o le siʻitia o tupe maua faʻatasi ma le faʻalauteleina o le malamalama o tagata faʻatau e uiga i le tumama o loʻo faʻamoemoeina e faʻamalosia ai le manaʻoga o oloa mai le tele o pisinisi faʻaaogaina e pei o taʻavale, faufale, vailaʻau ma mea tau soifua maloloina ma isi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

Fa'atupulaia:
Faʻateleina manaʻoga mai le tumama ma faʻafomaʻi talosaga.
Si'itia tupe maua fa'aaoga i atunu'u tau atia'e.
Fa'atekonolosi aga'iga'i i luma ole fa'agaio'iga ie e le'i lalagaina spunlace.
O le faʻateleina o le lauiloa o oloa faʻalelei.

a


Taimi meli: Mati-07-2024