Mata e mafai e le maketi spunlace e le'i lalagaina ona toe fa'aleleia i le 2024?

Tala Fou

Mata e mafai e le maketi spunlace e le'i lalagaina ona toe fa'aleleia i le 2024?

Spunlace le lalagainamaketi i le 2023 na faʻaalia ai le fesuisuiai o le paʻu, faʻatasi ai ma tau o loʻo matua aʻafia i le fesuisuiai o mea mataʻutia ma le talitonuina o tagata faatau. O le tau o le 100% viscose cross-lapping nonwovens na amata le tausaga i le 18,900yuan/mt, ma siitia i le 19,100yuan/mt ona o le siʻitia o tau o mea mataʻutia ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, ae na pa'ū i tua o le faʻatauvaʻa o tagata faatau ma le faʻaitiitia o tau o meaʻai. . O le tau na toe faʻaleleia i le Nov 11 faʻatauga faʻatau, ae na faʻaauau pea ona pa'ū i le 17,600yuan/mt pe a le lava le faʻatonuga ma le faʻamaeʻaina o pisinisi i le faaiuga o le tausaga.

O ie e le o lalagaina a Saina na auina atu i fafo i atunuu e 166 i le 2023, e 364.05kt le aofaʻi, o le siʻitia o le 21% i le tausaga. O le pito i luga o le fitu pito i luga o le auina atu i fafo i le 2023 na tumau tutusa ma le 2022, o Korea i Saute, Iapani, Amerika, Vietnam, Pasila, Initonesia ma Mekisiko. O nei itulagi e fitu na maua ai le 62% o le maketi, o le fa'aititia o le 5% i lea tausaga ma lea tausaga. O le auina atu i Vietnam ua paʻu i se isi itu, ae o isi itulagi ua vaaia le siʻitia o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo.

O lo'o iai se si'itaga iloga i fa'atauga i totonu o le atunu'u ma fefa'ataua'iga i fafo i le 2023, aemaise lava i le fa'atau atu i fafo. I totonu o Saina maketi i totonu o Saina, o le fa'aoga autu o spunlace e le'i lalagaina sa fa'atau solo oloa, aemaise lava solo susu. Peita'i, ona o le fa'aitiitia o le aofa'i o le fanau mai o Saina ma le maualuga o le maketi o solo susu, ua fa'aitiitia ai le fa'asoa o le maketi. I le isi itu, ua fa'atupula'ia le taumafaina o oloa fa'aleleia e matua'i mana'omia e pei o solo mago ma solo susu e mafai ona fa'amama (tele pepa faleuila susu).

Ole malosi ma le gaosiga ole spunlace e le'i lalagaina ile 2024 e fa'amoemoe e fa'atupula'ia teisi. O le si'itia o manaoga o le a saofagā e maketi Saina ma fafo, ma o vaega o lo'o fa'amoemoe o lo'o i solo solo, solo mata ma solo umukuka. O le tau e mafai ona fesuisuiai i totonu o le lautele lautele e tusa ai ma meafaitino, ma o le tupe mama e mafai ona faʻaleleia i le 2024.


Taimi meli: Mati-29-2024