Su'esu'ega ole Fa'agaioiga ole Alamanuia Ie'e a Saina ile afa Muamua ole 2024(1)

Tala Fou

Su'esu'ega ole Fa'agaioiga ole Alamanuia Ie'e a Saina ile afa Muamua ole 2024(1)

O le tala e maua mai le China Industrial Textile Industry Association, ma le tusitala o le China Industrial Textile Industry Association.

I le afa muamua o le 2024, o le lavelave ma le le mautonu o le siosiomaga i fafo ua matua faateleina, ma o fetuunaiga o fausaga o totonu o le atunuu ua faaauau pea ona loloto, ma aumaia ai luitau fou. Ae ui i lea, o mea taua e pei o le faʻaauauina o le faʻamaloloina o aʻafiaga o faiga faʻavae macroeconomic, toe faʻaleleia o manaʻoga mai fafo, ma le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o gaosiga lelei fou ua fausia ai foi le lagolago fou. Ole manaoga ole maketi ole fale gaosi oloa a Saina ua masani ona toe maua. O le aʻafiaga o le tele o fesuiaiga o manaʻoga na mafua mai i le COVID-19 ua matua faʻaitiitia. O le tuputupu aʻe o le tau faʻaopoopo faʻapisinisi o le alamanuia ua toe foʻi mai i luga o le alalaupapa talu mai le amataga o le 2023. Ae ui i lea, o le le mautonu o le manaʻoga i nisi o faʻalapotopotoga faʻaoga ma le tele o aʻafiaga e ono aʻafia ai le atinaʻe o loʻo i ai nei ma faʻamoemoega mo le lumanaʻi. E tusa ai ma suʻesuʻega a le faʻalapotopotoga, o le faʻasologa o le tamaoaiga o le fale gaosi oloa a Saina i le afa muamua o le 2024 e 67.1, lea e sili atu le maualuga nai lo le vaitaimi tutusa i le 2023 (51.7).

1、 Manaoga maketi ma gaosiga

E tusa ai ma suʻesuʻega a le faʻalapotopotoga i luga o pisinisi a le au paia, o le manaʻoga o maketi mo fale gaosi oloa na toe faʻaleleia i le afa muamua o le 2024, faʻatasi ai ma faʻamaumauga i totonu ma fafo e oʻo atu i le 57.5 ma le 69.4, o se toe faʻaleleia tele pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2023 (37.8). ma le 46.1). Mai le va'aiga fa'ale-vaega, o lo'o fa'aauau pea ona toe fa'aleleia le mana'oga i totonu o le atunu'u mo 'ie fa'afoma'i ma le tumama, 'ie fa'apitoa, ma oloa filo, ae o lo'o fa'ailoa manino mai fa'ailoga manino o le toe fa'aleleia o le maketi fa'ava-o-malo mo le faamamaina ma le vavaeeseina o ie, ie e le o lalagaina, ma ie faafoma'i ma le tumama. .

O le toe faʻaleleia o manaʻoga maketi ua faʻateleina le faʻatupulaia o le gaosiga o alamanuia. E tusa ai ma suʻesuʻega a le faʻalapotopotoga, o le faʻaogaina o le gafatia o pisinisi ie fale gaosi oloa i le afa muamua o le 2024 e tusa ma le 75%, o loʻo i ai le maualuga o le faʻaogaina o le spunbond ma le spunlace ie e le o lalagaina pisinisi e tusa ma le 70%, e sili atu nai lo le tutusa. vaitaimi i le 2023. E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, o le gaosiga o ie e le o lalagaina e pisinisi i luga aʻe o le lapopoa na faʻatupulaia i le 11.4% i lea tausaga ma lea tausaga mai ia Ianuari ia Iuni 2024; O le gaosiga o ie pupuni na siitia i le 4.6% i lea tausaga ma lea tausaga, ae o le tuputupu aʻe na faʻagesegese teisi.


Taimi meli: Sep-11-2024